Италианско трио в ЦСКА

7 Dni Sport24.02.2020
Гриша Ганчев

Спорният директор на ЦСКА Кристиано Джарета коментира победата на тима с 1:0 над Ботев (Пловдив).

Италианецът използва социалните мрежи:

„Спечелихме три точки, но имаме и много потенциал за подобряване. Трябва да играем по-силно и да се представяме по-добре, способни сме да го направим. Нужно е да се изкачим в класирането с всички възможни средства. Само ЦСКА“.

Шефът на „червените“ по традиция присъства на мача, а вчера бе и на Панчарево, където тимът проведе възстановителна тренировка.

Халфът на „червените“ Стефано Белтраме пък написа в социалните мрежи: „Щастлив съм, че вкарах първия си гол, но най-важното е, че взехме трите точки. Браво, момчета, продължаваме да работим. Само ЦСКА!“.

Нападателят Али Соу, също пусна философски текст: „Понякога не бива да показваме слабостите си, а трябва да откриваме силните си страни. Благодарен съм за трите точки“, допълва „Тема спорт“.

Тази групичка феновете нарекоха „италианска идилия“. Към Джарета и Белтраме, които са чисти италианци, „армейците“ добавят и Али Соу, защото гамбиеца е играл 6 години в държавата от Апенините и е сменил цели 8 клуба от калчото.

В същото време се говори, че Гриша Ганчев е все по-доволен от работата на Джарета. Припомняме, че именно той бе в основата на трансфера на новата перла на „Армията“ – Стефано Белтраме.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ