Ферарио Спасов: Получи се отворен, коректен мач, мач за футбола

7 Dni Sport22.02.2020
ЦСКА - Ботев Пловдив, Милош Крушчич, Ферарио Спасов

Старши треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов говори след минималната загуба на тима му от ЦСКА в София с 0:1. Наставникът на „жълто-черните“ имаше редица кадрови проблеми преди първия съдийски сигнал и по време на самия двубой. Все пак той сподели, че е доволен от футболистите си и се е получил един отворен и коректен мач:

„Наистина така и не излизат футболисти, които носиха добро впечатление през първия полусезон. По една или друга причина доста хора, които играха през пролетта, отпаднаха. Тошко (Неделев) направи всичко възможно да изкара тези минути, в които беше на терена. Завършихме двубоя с четири юноши. Харесвам настроението в отбора, независимо, че имаме собствени изисквания и искаме да играем добре. Поставихме ЦСКА под напрежение дори и в този вариант. Като цяло аз съм доволен от отбора и от момчетата“, сподели Ферарио Спасов.

„Проблемите ни в нападение са очевадни. Сашо и Вутов правят всичко възможно да се справят добре, но те не са типични нападатели. Създаваме положения, но не отбелязваме голове. Получи се отворен мач, коректен мач, мач за футбола. Въпреки че загубихме, продължаваме напред“, добави той.

„Наясно сме с нашите възможности, Естествено, че ще излезем за победа в следващия ни мач срещу Черно море, но мисля, че привържениците приемат този вариант на отбора, въпреки че не можем да отбележим голове. Аз няма да отстъпя от това мое виждаме и все повече млади българи ще намерят място в състава“, завърши треньорът на Ботев Пловдив.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ