Единственият от Левски, който наистина знае какво да очаква от Вадуц, разкри силните страни на съперника в Европа! Каза какво да очакват феновете в сряда

Левски Олександриа 2ро (3)

Новото попълнение на Левски Давиде Мариани е футболистът на „сините”, който е най-добре запознат с първия съперник в Лига Европа Вадуц. Халфът е играл срещу носителя на купата на Лихтенщайн в швейцарския шампионат, в който Вадуц участва поради липса на първенство в града-държава.Мариани заяви, че противникът залага на много битка по терена, но разполага и с бързи футболисти.

„Чувствам се добре, щастлив, развълнуван съм преди официалния си дебют. Момчетата ме приеха много добре, чувствам се все едно съм тук много отдавна, сякаш съм у дома и много оценявам това.

Мачът ще е труден, познавам Вадуц и първенството. Няма да лесно, ще трябва да се сбием, но имаме качеството да спечелим. Компактен отбор са, бойци, но имат бързи футболисти и трябва да сме концентрирани 90 минути. Имаме много висококачествени играчи, които да направят разликата. Ако не подценим Вадуц и играем нашата игра, ще победим. Отиваме да вкараме голове, но трябва да сме скромни и готови. Изкарахме тежки седмици на двуразови тренировки, но повечето момчета са здрави”, сподели Мариани преди заминаването на отбора за Лихтенщайн.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ