Новият капитан на Левски преди Вадуц: Лентата не ми е толкова важна, искам да ги бием с добра игра

Левски Олександриа (47)

Левият бек на Левски Иван Горанов заяви преди заминаването на отбора за първия мач от Лига Европа срещу Вадуц, че за него не е толкова важно дали ще е втори или трети капитан на отбора. Горанов сподели, че желанието му е „сините“ да спечелят сблъсъка с добра игра и да стигнат възможно най-далеч в евротурнирите.

„Подготвени сме добре, настоението е на ниво. Мисълта ни е  за победа. Отиваме за победа. За мен в Европа няма лесни мачове, ние трябва да сме концентрирани и да сме мотивирани и да се раздадем и да успеем. Получихме информация за начина на игра на противника. Тепърва гледаме видеа. За мен е важно да покажем добра игра. Отборът мисля, че е по-силен, вярвам, че този сезон ще е по-добър за нас. Миналата година в движение се сформираше отбора, сега се запази гръбнакът и мисля, че сега ще е по-добре. Ние сме като едно цяло, не се делим на защита и атака, един отбор сме“, започна Горанов.

„Колективът е добър, има настроение в тренировките. Всичко е на ниво“, добави левият бек.

„Изпуснах половината от подготовката, но успях да наваксам и се чувствам добре“.

„Не сме говорили дали ще съм втори капитан. Имаме си капитан, треньорът ще каже кой ще е втори и трети. Това не е важно, важно е тимът да върви. За мен има тръпка във всеки мач, в който нося екипа на Левски“.

„Поставяме си винаги високи цели и искаме да ги изпълним. Сега искаме да стигнем колкото се може по-далеч и да зарадваме нашите фенове“, завърши Горанов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ