ЦСКА привлече нападател на Лудогорец, шефовете на „орлите“ побесняха

7 Dni Sport22.02.2020
Лудогорец - ЦСКА, Ангел Петричев

Ръководството на Лудогорец още не може да преживее изпускането с лека ръка на талант №1 в школата си. Става въпрос за талантливия нападател Калоян Симеонов, който от лятото се завърна в ЦСКА.

Хора близки до клуба разкриват, че месец по-късно шефовете на „орлите“ още ги е яд за Симеонов. Те дори на няколко пъти са опитвали отново да „откраднат“ таланта, но той е бил категоричен, че ще се развива в Академията на 31-кратните шампиони на България.

Талантът от Перник, роден през 2002 година, е племенник на големия любимец на „червените“ фенове Велизар Димитров – настоящ скаут в клуба на сърцето си.

ЦСКА предлага много добри условия при подрастващите, като в школата месечни такси не се заплащат. Освен това за всички в ДЮШ е осигурена безплатна храна. Отделно, момчетата от провинцията са настанявани в София на клубни разноски. Армейците обаче вече имат много по строги условия за привличане на футболисти и подборът е доста стриктен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ