Златна медалистка влезе в студиото на СПОРТ ТОТО, Миглена Селишка водеща по БНТ

7 Dni Sport21.02.2020
Миглена Селишка

В началото на месец февруари Български спортен тотализатор даде старт на нова кампания, в която изявени български спортисти влизат в студиото на предаването на СПОРТ ТОТО по БНТ. Тя е естествено продължение на „Предизвикай себе си! Заедно за българския спорт“. След като спортистите предизвикаха водещите на СПОРТ ТОТО в различни спортове, дойде техен ред да влязат в ролята на водещи.

До момента в студиото бяха златното момиче Ренета Камберова, треньорът по синхронно плуване Юлия Чубурова, състезателят по бейзбол Димитър Насъпов, атрактивната автомобилна състезателка Диана Стоянова и многократния европейски медалист по таекуондо Никол Чорбанова. А вчера водещ стана златната медалистка по борба Миглена Селишка.

В навечерието на 24-ия си рожден ден състезателката спечели златен медал от европейското първенство в Рим. След три поредни загуби от своята съперничка, Миглена триумфира и грабна златото. „Поднесох си възможно най-хубавия подарък за рождения ден“, каза Селишка. Предизвикателствата пред нея са много и големи, но тя ги приема с отворени обятия и се впуска с пълна сила в тях. Така направи и вчера, когато участва в предаването на СПОРТ ТОТО по БНТ. Ролята на водещ беше напълно непозната за нея, но тя се справи чудесно. По време на ефира разказа за голямата победа в Рим, за спортните си цели оттук нататък, както и какво трябва да знае всяко момиче, което за първи път влиза в залата по борба. Селишка показа и златния медал, с който се прибра от европейското първенство.

Напомняме, че джакпотът от играта „6/42“ продължава да се натрупва и за тегленето в неделя се очаква да достигне 1 245 000 лева. А кой ще бъде следващият водещ – предстои да разберем!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ