ЦСКА дарява козирката си на Левски

7 Dni Sport21.02.2020
Стадион "Българска армия"

*Забележка: Материала е дело на „Nenovinite“ , сайт известен със своите не отговарящи на истината материали, създадени за забавление и надсмиване дори на най-тежките ситуации. Техният слоган е следния: „Всички публикации в този сайт са плод на Вашата фантазия, Интернет не съществува“

ЦСКА протегна ръка към най-големия си опонент с цел успокояване на обществените вълнения.

Червените предлагат козирката от сектор „А“ на стадион Българска армия да бъде преместена на стадион Виваком арена – дома на Левски.

Както е известно, клубът от Борисовата градина получи дългоочаквано разрешение и инструменти да реконструира остарелия си стадион, след като формално той е собственост на държавата, което разбуни духовете в среди, нежелаещи това да се случва.

„Нашата козирка ще свърши работа в Подуене, здрава е за още поне 30 години. Същевременно искаме да им покажем, че може да бъдем врагове 90 минути, но и да си протягаме ръка в трудни моменти в името на футбола.“, коментираха от Борисовата градина.

Собствениците на синия клуб адмирираха жеста.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ