Милош Крушчич: Къде ЦСКА се е запушил, че да се отпушва?

7 Dni Sport21.02.2020
Левски - ЦСКА, Милош Крушчич, Петър Хубчев

реньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде традиционната си пресконференция преди мач на отбора. Сега „червените“ приемат Ботев (Пловдив) на стадион „Българска армия“.

Ето какво каза той пред медиите:

„В големите отбори винаги има много национални състезатели. Радвам се, че имаме такива в ЦСКА, винаги ще помагаме на българския национален отбор. Работим, за да има повече българи в стартовия състав. Играят обаче най-добрите, без значение от възраст и националност.

Ботев (Пловдив) има добри и опитни играчи – като Димитър Пиргов и Александър Тонев, имат и опитен треньор. Ботев стои добре в отбрана, имат изграден стил. Знаем от кои футболисти да очакваме индивидуални неща, заслужават уважение, ще имат респект от нас, но ние знаем целите си и как да победим в този мач. Тодор Неделв е важен футболист за Ботев, видя се и когато се появи през второто полувреме срещу Локомотив. Той може да реши мач с един удар, има добър ляв крак. Балтанов също е опасен футболист – казах вече, че имат няколко добри играча. Ще видим дали Неделев ще играе, ще обърнем внимание на най-добрите им играчи, нормално е.

Не знаех, че Рубен Пинто ще запише мач №100 за ЦСКА. Това е хубаво, заслужава уважение, показва, че е важен футболист за този отбор, а дали ще подпише нов договор с ЦСКА, не е въпрос, на който аз мога да отговоря.

ЦСКА – Ботев е дерби, има традиция в този мач. Очаквам да се получи добър мач.

Концентриран съм върху тези футболисти, които имам сега в отбора. Доволен съм от тях. Ще видим относно бъдещи трансфери. Думите на Петър Занев относно нападатели и дали ще се отпушим? Къде сме се запушили? Нямахме голове на лагера. Убеден съм, че головете ще дойдат, въпрос на време е“, каза Крушчич.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ