БФС отговори на феновете на ЦСКА, разкриха защо Занев бе посечен с тежко наказание

7 Dni Sport20.02.2020
ЦСКА - Левски, Петър Занев

Секретарят на спортно-техническата комисия Неделчо Михайлов говори пред медиите за вземането на решенията от съдиите и прозрачността при взимане на решения по спорни казуси, както и за изготвянето на програмата на родното първенство.

По този начин той индиректно отговори за тежкото наказание на Петър Занев след Левски – ЦСКА. Националът отнесе 2 мача наказание и 5 000 лева глоба, в същото време за сходно провинение Нуно Рейш ще изтърпи 1 мача наказание и 300 лева глоба.

„Налагането на наказание е в съответствие от доклада на главния съдия. Той няма и много право на размисъл. Опитали сме да обхванем всички нарушения, специално жълтите и червени картони. От там се отива в Дисциплинарната комисия, а всичко е свързано с дисциплинарния правилник. Нарушенията са в игрова и неигрова ситуация, в игрова обстановка са по-леки, защото при другите се приема, че е умишлено. Такава книжка и ФИФА няма, защото там нямат така разграфено неспортстменско поведение. Там се приема друг начин на работа.“

One comment

  • Yulian Milev

    21.02.2020 at 8:16

    Винаги имат оправдание защото, наредбата им направена по начин, който, им позволява. Всичко е една пародия! Всички в бФс са едни големи ПОМИЯРИ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ