Никога не сте виждали Ганчев с такава усмивка, причината е Едмонд Назарян (Снимки)

7 Dni Sport20.02.2020
Армен Назарян, Едмонд Назарян, Гриша Ганчев

Родната борба отпразнува успехите на европейското в Рим, на което България завърши на второ място в неофициалното класиране по медали с 6 отличия. За първи път от 2005-а страната ни имаше трима шампиони – Едмонд Назарян (55) при класиците, Миглена Селишка (50) и Мими Христова (65) при жените. Сребро добавиха Даниел Александров (82), също при класиците, и Биляна Дудова (57), а Тайбе Юсеин се окичи с бронз.

Тържеството в столичен ресторант, организирано от финансовия благодетел на българската борба Гриша Ганчев, уважи и спортният министър Красен Кралев. На празненството бе и легендарният Валентин Йорданов, почетен президент на БФ Борба. А настоящият шеф на централата Христо Маринов посрещна над 100 гости.

Любопитен момент от тържеството са две снимки, които сега ще Ви покажем. На тях Гриша Ганчев е с огромна усмивка, такава каквото може да му донесат само спортни успехи на състезатели и отбори, на които той вярва и подкрепя. Е такъв е и Едмонд Назарян.

Снимки: БФ БОРБА, КОСТАДИН АНДОНОВ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ