Грешката на полусезона, ръковдоството на ЦСКА изпусна бързоного крило заради Отабор?

7 Dni Sport19.02.2020
Вив Соломон-Отабор

Сезонът в родната Първа лига бе подновен след изигравенето на 21-я кръг, който ни предложи не едно, а две дербита. След изграването на това между Левски и ЦСКА, при „червените“ една от основните теми е нигириеца Вив Соломон-Отабор, който за сега не може да се превърне в любимец на запалянковците.

Неговото непрестанно налагане отключи интерсна тема, според която ръководството е изпуснало прекрасно бързоного крило в лицето на таланта Митко Митков, който бе отдаден под наем на Дунав (Русе). Феновете са разочаровани, че вместо любимеца им се налага Отабор, който не може да впечатли вече в 17 мача (1 047 минути). За тях записал 1 гол (срещу Етър) и 1 асистенция (срещу Черно море).

Разбира се има и фенове на противополжното мнение, според които Митков трябва да мине период под наем, в който да се докаже и чак тогава да му бъде даден сериозен шанс на „Армията“. Статистиката на 19-годишното крило с „червената“ фланелка е следната. 5 мача, 1 гол (срещу Етър) и 1 жълт картон (срещу Титограф в ЕКТ).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ