Фенклубът на Локо заплаши с крайни действия

7 Dni Sport18.02.2020
Ботев Пловдив Локомотив Пловдив финал купа България 11

Фенклуб Локомотив реагира остро срещу изказването на кмета Здравко Димитров, че двата пловдивски тима не могат да играят на един стадион. Той каза още, че в най-близко време се очаква развитие около стадиона на Ботев, който ще бъде достроен с пари на държавата по искане на Общината. Привържениците осъждат остро намеренията на градоначалника и обявиха, че ще започнат крайни действия, ако се започне осъществяването им.

Предлагаме ви декларацията на фенклуб Локомотив Пловдив без редакторска намеса:

Зико – кмет или фен ?!

По повод поредната изява на кмета г-н Здравко Димитров, Фенклуб Локомотив Пловдив изразява недоумение от думите му, че двата отбора в града не могат да ползват един стадион.

Подозренията ни, че се работи избирателно в името на лични интереси, се оправдават и няма да стоим безучастни. Не сме уведомени някой от наша страна да е упълномощавал кмета да прави подобни изявления, с които затваря вратата пред възможността Пловдив да има отново своя голям градски стадион, а най-големият спортен комплекс да бъде облагороден и придобие цивилизован вид. Неговото моментно състояние отразява управлението през последните години, но с особена сила той е отражение на кметската институция в Пловдив – захабен, с нарушена конструкция и изискващ спешен ремонт, а може би цялостна смяна!

Днешното изказване е поредното доказателство за намеренията на г-н Димитров да завърши започнатата скандална схема на един опорочен проект на бул. „Източен“, за да се облагодетелства един отбор за сметка на друг и то с държавни пари. Докога един самозабравил се кмет ще действа като фен и това ще бъде толерирано? Не е ли той кмет на цял Пловдив или само една на част от града ни? По какви норми един отбор ще получи чисто нов стадион, а друг евентуално една тренировъчна база? Това ли е равнопоставеността, за която г-н Димитров пледираше преди изборите?

Категорично завяваме, че няма да допуснем тази еднополова любов между кмет, община и една част от феновете на града ни да бъде за сметка на Локомотив Пловдив и неговите привърженици и ще предприемем крайни действия в най-скоро време!

П.С.
Прилагаме нашата позиция като граждани относно стадион Пловдив

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ