На това момче не му върви и това е, ужасна семейна трагедия разтърси Джино Бианкалана

7 Dni Sport18.02.2020
Джино Бианкалана

Джино Бианкалана в момента изживява един от най-кошмарните периоди в живота си, защото загуби много скъп човек. Двойният победител от „Биг Брадър“ е неутешим от мъка по баща си.

За трагедията в семейството му, която се случва през май 2018-та, стана ясно от скорошното участие на Джино в „Черешката на тортата“, където той призна какво се е случило, макар да спести всякакви подробности.

Георги Ташев, който е бивш състезател по мотокрос и истинска звезда през 80-те години на миналия век, си отишъл неочаквано в Щатите преди да навърши 60 години.

Единствено в LifeOnline.bg обаче, става ясно как точно се случва жестоката трагедия в семейството на Бианкалана. Бащата на Джино загива размазан в камиона си, след като заспива зад волана на връщане от курс, където е разтоварил стоката.

Ударът бил толкова зверски, че кабината на камиона била смазана до неузнаваемост, а тялото на бащата на Джино било неразпознаваемо, разказа източник близък до семейството.

Връхлетялата трагедия вкарала майката на риалити героя в толкова силен шок, че тя цял месец не можела да повярва какво се е случило. Не искала дори да види и трупът на съпруга си, и пожелала той да бъде изгорен, а тленните му останки да се транспортират отделно до България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ