2 часа преди Вечното дерби, Любо Пенев позира с фанелката на ЦСКА (Снимка)

7 Dni Sport15.02.2020
Любослав Пенев Цска Берое 7

Няколко часа преди първия съдийски сигнал на Левски – ЦСКА, „червената“ легенда Любослав Пенев напрви любопитна публикация.

В една от неговите страница във Фейсбук качи снимка, на която позира с „армейска“ фланелка. Когато зачетем текста към кадъра, разбираме, че става въпроса за благотворителна инициатива.

„На 16.01.2020 год. Любослав Пенев се включи в благотворителната кампания за набиране на средства за животоспасяваща операция в чужбина на малката Никол от Сандански. Наддаването бе за оригинална тениска на ЦСКА, лично подписана от Любослав Пенев в присъствието на най-щедрия дарител. Търгът приключи на 26.01.2020 в 19.48. ЧОВЕКЪТ с голямо сърце РЕНАД, дарил сумата от 1000 лв., който от дълги години живее в Холандия, днес дойде специално, за да получи лично от Любослав Пенев фланелката на любимия клуб с автограф. И двамата пожелават от сърце успех в борбата с коварната болест на малката Никол.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ