Лудогорец посреща пролетта с бразилска перла

7 Dni Sport15.02.2020
лудогорец-царско_село4

нов треньор и едно звездно ново попълнение съставът на Лудогорец се завръща за пролетния дял от efbet Лига по-готов, видимо по-готов отвсякога.

Чешкият специалист Павел Върба застана начело на „орлите“ в началото на януари, за да се опита да изпълни голямата цел на Лудогорец – ново влизане в групите на Шампионската лига. В по-краткосрочен план обаче Върба гледа към защитата на титлата в България, както и към големият сблъсък с италианския колос Интер в 1/16-финалите на Лига Европа.

Съставът на разградския тим беше подсилен от идването на бразилската звезда Каули Оливейра. Халфът се присъедини от германския Падерборн, превръщайки се в единственото зимно попълнение за състава. Самият играч сподели, че идването в Лудогорец със сигурност е крачка напред за него в професионален план.

Дали обаче Лудогорец наистина ще успее да направи следващата крачка под ръководството на Върба и с Каули в отбора, тепърва предстои да се види в идните месеци.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ