Разград е различен, когато играе Лудогорец

7 Dni Sport13.02.2020
Лудогорец - Еспаньол

Близо три хиляди автомобила се очаква да влязат в града, няма места в хотелите, повечето заведения са резервирани

На 20-февруари Лудогорец приема италианския гранд Интер в мач от елиминациите на Лига Европа. Излишно е да споменаваме с какво нетърпение феновете на българския шампион очакват големия сблъсък. Стадион „Хювефарма Арена“ ще бъде пълен до краен предел.

Жителите на града разказват, че 30-40 – хилядният Разград става различен, когато Лудогорец играе в Европа.

„Нашият град става съвсем различен, когато Лудогорец играе в Европа. Еуфорията е голяма. Цяла седмица се говори за предстоящия двубой“, споделят с радост жителите на града.

Данните от мача с Еспаньол от груповата фаза на ЛЕ показват, че в града са влезли близо три хиляди автомобила. Същото се очаква да се случи и за срещата с Интер, тъй като стадионът отново ще бъде пълен. Част от феновете на Интер също ще пътуват с коли, наети от Букурещ, където ще пристигнат с полет от Милано.

Ако сценарият от мача с Еспаньол се повтори, каквито са очакванията, фенове от цяла България ще посетят Разград. Очакват се привърженици от Варна, Шумен, София, Търговище, Добрич, Перник и други населени места.

Неслучайно от Лудогорец вече обявиха няколко места, където гостите на града ще имат възможност да паркират. Има и още нещо любопитно. Хотелите в града са заети един месец преди очаквания с голям интерес мач на българския шампион срещу Интер. Заведенията пък в града са резервирани и доста трудно може да се намерят свободни места…

Еуфория в Разград, която може да предизвика само Лудогорец.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ