Тити Папазов се извини на Павел Колев, каза и за Хубчев

7 Dni Sport13.02.2020
Павел Колев, Петър Хубчев

Наставникът на баскетболния Левски Лукойл – Тити Папазов коментира пред колегите от dsport трудната ситуация, в която се намира футболния Левски.

Папазов заяви, че Левски е най-сладката болест и положението не е толкова тежко, защото клубът има зад гърба си силна фенска подкрепа. Тити заяви ясно, че думите му за Павел Колев са били извадени неправилно от контекста.

„Това (финансовата криза в Левски) е най-хубавото нещо, което можеше да се случи в левскарската общност. Аз съм единственият, който от първия ден не смята, че положението е толкова тежко. Левски разполага с много фенове. Това е трудният тест за синята любов, който ще бъде взет с отличен. 15 февруари 2015 година е най-значимото събитие за мен и остава завинаги в живота ми. По идея на Томислав Русев се случи чудото. Изглеждаше невероятно, а толкова лесно и с любов изпълнено. Аз смятам, че това са знаци на съдбата. 15 февруари може да е символична дата за поредния тест. Не искам да кажа спасяване на Левски, защото той няма нужда да бъде спасяван. Левски е даденост и история в българския спорт. Той е в труден период и му предстои поредния тест“.

„Ако за нещо съм страдал и ме е боляло през тези 5 години след 15 февруари 2015 година, когато бе напълнена зала „Арена Армеец“ , за да бъде спасен баскетболния Левски е било разединението на синята фенска общност. Искало ми е по някакъв начин с магическа пръчка да направя така, че всички да сме заедно. Всички трябва да покажем, че Левски е нещо много силно обичано. Там, където има силна любов, има и силна мъка, но никога няма край“, сподели Тити.

„Искам да бъда много точно разбран. За съжаление, в България се продава интригата и клюката. Думите ми за Павел Колев бяха извадени от контекст. Аз и сега му казах, че абсолютно спонтанна реакция. Никой не знае каква е точната рецепция. Дали да влезеш в съблекалнята и да им кажеш, особено на чужденците, които усещат, че Левски е нещо различно, но те не могат да го почувстват, или да запазиш спокойствие. Във тази връзка реагирах. Аз съм изразил критика може би не по най-добрия начин. В този момент Павел Колев има нужда от нашата обща подкрепата“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ