Иван Велчев: Ние знаем как се спасява отбор, Левски отдавна трябваше да е във фалит

7 Dni Sport13.02.2020
Иван Велчев - Кюстендилеца, Гриша Ганчев

Изявеният лидер на Сектор „Г“ – Иван Велчев познат под прякора Кюстендилеца написа мотивиращо съобщение, с което се обърна към всички фенове на „червените“.

В него той поговори за вечните съперници облечени в „синьо“.

Ето и цялото съобщение:

„Армейци много се изписа тези дни за ,,синята мобилизация“ за ,,предстоящият фалит“ за напъните на УЖ ,,Армейците от efbet“ да финансират говедата все неща които не касаят нашия любим отбор. НО неща които занимават цялата общественост и то не само спортна такава. Това е така защото е замесен галеника на всички власти, отборът който по-всички български закони не трябваше да играе професионален футбол. Освен че не могат да пишат и четът, те явно не могат и да смятат, защото отбор не се спасява от фалит с купуване на абонаментни карти и билети за дербито. Ние Червената част знаем най-добре как се спасява отбор, защото изстрадахме това нашия отбор да го има. Минахме през деветте кръга на ада и отново намерихме Армейският път. И както едни близки мои приятели написаха преди няколко часа ,,По- добре е да запалите малка свещичка, отколкото да проклинате мрака“ явно ние Армейците сме призвани да просветляваме слепците, които са от другата страна. Всички сме наясно,че при нас нещата не вървят както ни се иска на нас, било е и по-тежко и сме се справяли дружно. Едно обаче е условието да има силен ЦСКА и то е червената общност да Вярва и да бъде Обединена и силна. Великият Армейски клуб съществува благодарение на тези които се бориха за него до последен дъх… на тези които ставят и лягат с мисълта за великия ЦСКА, на тези които никога не го оставиха. Сигурен съм ,че Червената стена ще бъде зад момчета с червени фланелки и в събота. Няма да призовавам да купувате билети и да ходите на мача, защото знам ,че верните Армейци които носят ЦСКА в сърцето си ще бъдат там, там на Северната трибуна, легендарната трибуна която изгради стотици характери, хиляди момчета станаха мъже в митичния за нас сектор „Г“. Там плакахме и се радвахме заедно, там преживяхме най-щастливите си мигове и най-тежките моменти за клуба ни. НО бяхме заедно. В събота не се съмнявам, че ще бъдем рамо до рамо и разбира се на познатата висота, защото Сектор „Г“ не губи битки!!!“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ