Пената преди Вечното дерби: Как виждам ЦСКА ли? Ами Вие как виждате слънцето и луната?

7 Dni Sport13.02.2020
Жребий за Купата 3 Димитър Пенев

Треньор номер 1 на България за XX век даде кратко интервю пред Дарик радио преди дербито между отборите на Левски и ЦСКА. Той се пошегува с колежката Ралица Караджова. На въпрос: „Как виждате сегашния тим на ЦСКА“ Пенев отговори: „Не мога да коментирам тези неща. Това е работа на треньорите. Как ми задавате такива въпроси: „Как виждате отбора“, вие как виждате слънцето и луната?“

Димитър Пенев си пожела двата отбора да направят добър мач, на който публиката да се наслади. „Първо да пожелаем и двата отбора да направят един добър мач. Искам публиката да гледа хубав мач, а не да правят най-различни сцени и да си отправят обиди. Както и друг път съм казвал победа на ЦСКА с половин гол ще е голяма радост. Ако това се случи ще поздравя сегашния екип на тима“, каза Пенев.

Той коментира и лидерите на ЦСКА. „Има много време до мача. Всеки може да бъде лидер. В отделните мачове лидерите са тези, които вкарат или който спасят. Оценките са за треньорите. Ние, които гледаме от страни може да искаме само хубав футбол“, допълни специалистът.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ