Чехълът на Елена надвисна над Бербатов

7 Dni Sport13.02.2020
Елена на Димитър Бербатов

Половинката на Димитър Бербатов – Елена, която преди няколко дни стана на 42 години, рядко се намесва във футболния му живот. Когато обаче го направи, е повече от категорична, и Митко, се съобразява с мнението й.

Елена е против кандидатирането на Бербатов за президент на БФС. В публичното пространство от известно време се говори, че има вероятност Димитър да се яви на конгреса през юни, прицелвайки се в трона на родния футбол. Няколко известни личности заявиха, че Бербо е най-добрият кандидат. Стори го и Стилиян Петров вчера. А и самият Бербатов още на 13 май 2010 година, когато се отказа от националния, обеща един ден да се завърне и да оправи най-популярния спорт у нас.

Бившият нападател се колебае и още не е взел решение на 100 процента. Елена обаче не искала и да чуе за вариант „БФС“. Тя твърдяла, че огромният ангажимент няма да се отрази благоприятно върху любимия й.

„Това са нерви, нерви и само нерви. Това е огромен товар върху плещите. Аз искам той да е спокоен и да не се хвърля във футболната ни джунгла“, коментирала Елена пред свои приятелки.

Нейното мнение било следното: Бербо да започне работа като треньор в Англия и да се преселят там, където ще са далеч от огромния стрес в българския футбол. Елена си давала сметка, че и на Острова напрежението няма да липсва, но то не можело да се сравнява с това в родната действителност.

Дали Бербатов ще се съобрази с половинката си, която е готова на всичко само и само да го разубеди напълно, ще стане ясно най-късно до два-три месеца. Тогава кандидатите за президентския стол на БФС ще са известни на 100 процента.

„Бербо никога не е бил мъж под чехъл. Но този път чехълът на Елена, образно казано, е надвиснал над него. Тя наистина ще преобърне света, за да постигне целта си, макар че в същото време много хора шушукат на Митко и го навиват да стане президент“, твърдят запознати.

„БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ