Последният треньор шампион с Левски: Вечното дерби ще завърши наравно

7 Dni Sport13.02.2020
Цска Левски 24

Емил Велев коментира предстоящото дерби Левски – ЦСКА. Двубоят е в събота от 14:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Преди сблъсъка „сините“ са на второ място с 43 точки, на пет от лидера Лудогорец. ЦСКА е на четвърта позиция с 39 точки.

„С нетърпение очаквам подновяването на футболното първенство. Знаете, че веднага с неговото начало предстоят две дербита – най-хубавото, което може би ще бъде между Левски и ЦСКА. След това е пловдивското дерби между Ботев и Локомотив. Знаем и Левски, и ЦСКА в какво състояние се намират, играха доста контроли в подготовката. Неприятното може би е, че ЦСКА загуби всичките си мачове, като в Испания дори не отбеляза и гол. Левски бе доста по-стабилен с положителни резултати, което му дава може би по-голямо самочувствие за навлизане в самото дерби.

Но пък ние знаем, че в такива дербита няма правила, няма много логика и нищо не се знае. Когато единият отбор е малко по-слаб от другия винаги дава повече от себе си и стига до победа или минимум до равен. Затова мисля, че за този мач трудно може да предвидим точния резултат. Моята прогноза е, че срещата ще завърши наравно, тъй като и двата отбора имат амбиции в първенството, продължават и за Купата на България, но едва ли ще могат да се победят.

Футболистите на Левски би трябвало да бъдат по-мотивирани от проблемите напоследък със собственика и всичко, което се случва около клуба. Аз лично смятам, че на терена това нещо няма да се отрази. Играчите на Петър Хубчев ще искат да покажат най-доброто от себе си и да победят, но пък ЦСКА няма повече накъде да отстъпва в класирането. Именно затова мисля, че ще се получи здрав мач и повече битка на терена“, каза Велев пред колегите от „Букмейкър Рейтинги“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ