Лудогорец пак праща Серкан под наем?! Отбор от елита следи ситуацията с халфа

Лудогорец - Ботев Враца (8) Антон Огнянов Серкан Юсеин

Лудогорец все още може да преотстъпи халфа Серкан Юсеин. Той изкара и подготвителния лагер под ръководството на Павел Върба. През есента полузащитникът бе пратен под наем в Царско село. За новака в елита той бе на терена в 11 мача, в които нито успя да се разпише, нито да направи асистенция.

Серкан бе привлечен от разградчани в началото на 2019 година от Ботев (Пловдив). Той обаче не успя да се пребори с конкуренцията при “орлите”. През миналата есен бе на терена в общо 10 двубоя, в които си заработи 3 жълти картона.

Ситуацията около 23-годишния халф се следи от Витоша (Бистрица). “Тигрите” искаха да се подсилят с Илия Юруков от Левски. Те бяха постигнали договорка с шефовете на “сините” за взимането под наем на младежкия национал. Юруков обаче отказа да отиде във Витоша и заяви, че ще продължи да “търси място под слънцето” на “Герена”.

В контролите на Лудогорец добри впечатления остави 18-годишният юноша на клуба Иван Йорданов, който също играе в средата на терена.

“Тема Спорт”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ