Златният дъжд в Левски се потвърди, българска фирма изсипва 8,5 млн. лева, има условие (Документ)

7 Dni Sport12.02.2020
Павел Колев

„Efbet“ официално предложи финансова помощ на Левски. Това става ясно от  съобщение, поместесно в сайта на клуба. Букмейкърът се ангажира да дава по 8.5 млн. на година, но иска да му бъде прехвърленаа собствеността на клуба.

Ето какво пишат „сините“:

„На 11.02.2020 г. в деловодството на „ПФК Левски“ беше получено писмо от хазартния оператор Efbet, с което се предлага финансова помощ с условие за прехвърляне на собствеността на отбора. В писмото не се посочва на кого следва да бъде прехвърлена собствеността, но е посочена сума под формата на спонсорство при евентуално изпълнение на условието.

За да избегнем спекулации, публикуваме до всички полученото писмо, тъй като то засяга както отбора, така и всички фенове. Така поставеното условие е изцяло в компетенциите на мажоритарния собственик на клуба.

„ПФК Левски“ активно търси решение за гарантиране на финансовата си стабилност и оценяваме всяко реално предложение, което може да бъде изпълнено и да помогне на отбора.“

Ето и официалните документи:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ