Играчите на Левски продадоха колите си, ще има пари в отбора до октомври

7 Dni Sport12.02.2020
левски-етър3

*Забележка: Статията е дело на „Nenovinite“ , сайт известен със своите не отговарящи на истината материали, създадени за забавление и надсмиване дори на най-тежките ситуации. Техният слоган е следния: „Всички публикации в този сайт са плод на Вашата фантазия, Интернет не съществува“

ТОДОРИНИ КУКЛИ – Страхотен жест в изключително труден за клуба момент направиха всички футболисти на Левски.

Късно снощи играчите на „сините“ са организирали търг, на който са продали автомобилите си и са събрали близо 13 милиона лева.

„С тези пари ще се покрият дълговете към НАП и ще покажем, че не зависим от бащици. Запазихме по 2-3 хил. лева да си купим по една кола, колкото да движим из града. То на тая грозотия и без това тия прескъпи лимузини изглеждаха като на чорбар звънче“ – заяви Ники Михайлов, продал 4 автомобила, един от които на баща си.

Както е известно, футболистите на тима получават солидни с оглед закъсалото състояние на тима заплати, но са усещали, че финансирането е крехко и са предпочели да спестят известни суми, така че в такъв евентуален момент да доиграят спокойно сезона.

„Няма да останем гладни, ще доиграем сезона независимо какво-що“ – заяви Хали Тиам.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ