Тити Папазов: Павел Колев да отива на среща с Ганев, Левски не е изкупителна жертва на никого

7 Dni Sport12.02.2020
Павел Колев

Три дни преди Вечното дерби отборът на Левски и най-вече неговите ръководители и привърженици се вълнуват не толкова от спортните измерения на срещата, а от финансовото състояние на клуба, което коренно се промени след ерата Божков.

Ще успеят ли феновете да спасят любимия отбор и колко дълго могат абонаментните карти и билети да крепят сините?

„Безспорно има криза. Тя все още не е факт окончателно. Този клуб има богати собственици, никой от тях не е обявил, че няма да има следваща вноска в касата“, заяви треньорът на баскетболния отбор „Левски Лукойл“ Тити Папазов в „България сутрин“.

По думите му най-големият проблем на българския спорт е, че е зависим.

„Не може един клуб да зависи от един човек. Виждате колко се радваме на победата на 18-годишното момче в борбата, а това беше ежедневие. Занижили са ни се критериите заради неглижирането на българския спорт“, коментира той.

Според него най-правилният ход за братя Ганеви, които били млади и доказано кадърни бизнесмени, е да стоят под прожектора на Левски.

„Няма по-авторитетно място за присъствие, за който и да е бизнесмен, от това да бъде собственик на Левски. Има своите трудности, но в пъти повече са плюсовете“, категоричен бе Папазов.

Той призова всички фенове на отбора да бъдат на стадиона по време на мачовете, защото това би провокирало инвестиционен интерес у бизнесмените.

„Най-правилното е Павел Колев да се срещне с братя Ганеви и да знаем има ли хоризонт за това, което казаха преди 15 дни, или няма. Левски не може да бъде изкупителна жертва на никого“, заяви Папазов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ