Симеон Славчев: Зверски съм контузен, имам две счупвания, но излизам срещу ЦСКА от първата минута

7 Dni Sport11.02.2020
симеон славчев

Сърцатият футболист на Левски Симеон Славчев е с тежка контузия, но въпреки това любовта му към клуба е по-силна от болката и той ще излезе в дербито с ЦСКА. Големият мач е в събота от 14:45 часа на Националния стадион.

Вчера по време на проявата по връчване на сини абонаментни карти на „Герена“, на която Славчев стана лице, се видя, че той леко накуцваше.

Проверка на колегите от БЛИЦ установиха, че халфът е пропуснал вчерашната тренировка на отбора, защото един от пръстите на десния му крак е счупен на две места. Въпреки това Славчев смята да се раздаде максимално в мача с „червените“ и да покаже класата си.

До момента в българското първенство няма такъв случай, в който играч с толкова тежка контузия да изяви желание да се хвърли в мач срещу сериозен противник.

Синята публика прие с отворени обятия появата на Славчев в отбора. От своя страна той е готов на всичко, за да оправдае обичта на феновете.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ