Ново попълнение на Берое: Целта ни е да играем големи мачове с Лудогорец и Левски

7 Dni Sport10.02.2020
Теди Мезаг

Новото попълнение на Берое Теди Мезаг говори за целите пред тима и мечтата си. Футболистът сподели пред walfoot.be за тежкия период от шест месеца без официален мач.

„Присъединих се към отбора в Турция. Изкарах пробен период, защото в България първенството се подновява по-късно от останалите. Това беше идеално време, за да се адаптирам. Тези седмици на подготовка ще ми помогнат много преди старта на шампионата“, каза Мезаг.

„Шест месеца без официални мачове са много време. Никога преди това не ми се беше случвало това. Много трудно се живее. Но можех да поддържам ритъма си като тренирам с някой отбор или с други играчи като мен“, добави още той.

„Пристигам в Берое с огромно желание и решителност. Това е клуб, който е гордостта на града си. Имаме много привърженици. Много съм щастлив, че се присъединих към отбора“, каза Мезаг.

„Първенството е като в Белгия. Играят се плейофи. Целта ни е да сме в топ шест, за да играем големи мачове с Лудогорец и Левски“, добави още той.

„Надявам се да направя силен сезон, да помогна на отбора за постигането на целите. След това може да заиграя в по-силно първенство“, каза новият футболист на Берое.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ