Милош Крушчич разкри притесненията си преди Вечното дерби

7 Dni Sport08.02.2020
Милош Крушчич

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че знае какво да очаква от Левски в предстоящото дерби между двата тима. Срещата е 15 февруари от 14:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Кручшич бе категоричен, че мачът може да бъде решен от всеки един дребен детайл.

Сръбският специалист сподели след победата с 2:0 над Струмска слава, че вече почти е избистрил състава за дербито, като има колебания само за 1-2 позиции.

„Днес бе важно отборът да влезе в ритъм преди подновяването на шампионата. В някой ситуации обаче трябва да се отнасяме по-отговорно. В понеделник започваме подоготвка за мача с Левски. Това ще бъде по-различен мач. Днешният съперник се защитаваше с 10 души и бе трудно да се намерят свободни пространства. Срещу Левски ще бъде коренно различно. Съставът е избистрен в главата ми. Само за 1-2 позиции се двоумя. Последните 2-3 мача пускам един и същи състав. Днес липсваха Тиаго и Албентоса. Надявам се те да започнат тренировки в понеделник. Мачът с Левски ще се реши от дребните детайли. Знаем техният стил и какво да очакваме. Неясната ситуация в Левски няма да повлияе на представянето ни. Дербито е много важно и не се знае кой ще победи. Сигурен съм, че феновете ще дойдат да ни подкрепят на мача с Левски“, каза Крушчич.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ