Директорът на Левски потвърди 7DS: Ако така останат нещата, няма да завършим първенството

7 Dni Sport07.02.2020
Левски Локомотив Пловдив 2 павел колев

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след срещата с организираните фенове на „сините“. Той сподели, че ситуацията в клуба е патова и не знае дали отборът ще завърши сезона. Силният човек на „Герена“ сподели, че ще има по-голяма яснота следващата седмица.

„Не мога да кажа дали ще го има Левски. Обсъдихме каква е ситуацията към днешна дата и как членовете могат да помогнат“, заяви Колев.

„Колко още ще издържи Левски зависи какви постъпления ще има. Коментирахме възможности за кампании за закупуване на карти, активизация на привържениците, възстановяване на членски карти и т.н“, добави още той.

„Бъдещето не изглежда розово към днешна дата. Няколко пъти казах тази седмица, хоризонтът ни е много къс. Другата седмица ще мога да кажа до кога Левски може да издържи“, сподели изпълнителният директор на „сините“

„Вече казах, че не е важно дали аз ще продължа да работя в Левски. Не мога да отговоря дали Левски ще изкара сезона, не знам какво ще се случи“, заяви Колев.

„Нямам контакти с Васил Божков. Може би от десет дни не сме се чували. Не бих квалифиицирал като странно това нещо“, каза изпълнителният директор на „сините“.

„Явно футболистите са добри артисти. От това, което видях са спокойни. Лагерът е минал добре. Имаха предимството, че не бяха в България. Вече тук ще се потопят в действителността. Ролята на старши треньора и спортния директор е да ги задържат спокойни и да ги подготвят. Предстои ни официален мач другата седмица и нека изиграем добър мач“, добави още той.

„На тази среща съм по покана на националния клуб на привържениците (б.а. НКП)“, каза Колев.

„Ще има изявление от клуба за срещата другата седмица. Тогава ще има яснота. Нямам отговор дали ще продължим, как и какви ще са целите“, каза изпълнителният директор на Левски.

„Опциите пред клуба са много, но ситуацията е патова. Не виждам какъв ход може да се направи на дъската в момента“, заяви Колев.

„Тези акции си имат приносител. Няма как да бъдат дадени на привържениците сега“, добави още той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ