ПАРЛАМЕНТЪТ: КРАЙ С ЛОТАРИЯТА ДО 20 ДНИ! Левски в невъзможност да съществува от 1-и март!

7 Dni Sport06.02.2020
Левски, Герена

Отнемането на лицензите на частни оператори за моментни лотарийни игри ще стане автоматично, без преходен период, още с влизането в сила на поправките на Закона за хазарта. Такъв текст записаха скандално депутатите от бюджетната комисия, гласувайки на второ четене в четвъртък промени в Закона за хазарта.

Поправките ще влязат в пленарната зала за окончателно гласуване идната седмица и влизат в сила три дни след публикуването им в “Държавен вестник”, освен ако президентът не им наложи вето. Според текстовете моментни лотарийни игри вече може да организира само Държавно предприятие “Български спортен тотализатор”.

Така най-вероятно на 21-и или 24-и февруари, когато излиза „Държавен вестник“ ще бъде обнародван и края на спонсора на Левски – „Национална лотария“. Което ще постави отбора от „Герена“ в невъзможност да съществува, тъй като Лотарията е единствения финансов гръб на клуба.

Припомняме, че точно за това предупреди феновете и босът в сянка Васил Божков.

КРАЙ! Дубай няма да върне Васил Божков! Нещо повече, предлагат му милиони на година

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ