Шефовете на Локо Пд с тежка задача в оставащите дни: Да убедят 4-ма да останат на „Лаута“

7 Dni Sport06.02.2020
Христо Крушарски

Локомотив (Пловдив) се прибра вчера от Турция, където протече втората част от подготовката на тима. Настроението сред „черно-белите“ бе понижено от загубата с 0:4 от украинския Олимпик (Донецк) в последната проверка, в югоизточната ни съседка.

„Железничарите“ победиха с 1:0 Кайсар и с 4:1 Арка Гдиня, а отстъпиха още на Земплин Михаловце (1:2) и Динамо Батуми (0:2). В събота е последната проверка преди дербито с градския съперник Ботев (Пд) от първия пролетен кръг на шампионата. В нея Локо ще срещне Ботев Враца.

Сега на Бруно Акрапович и спортния директор Георги Иванов-Гонзо им предстои да убедят играчите, които минаха пробен период, да подпишат контракти. Това са Мирза Хасанбегович, Миховил Клапан, Валентино Пулиезе и Кендан Муслимович, пише „Меридиан Мач“.

Бразилецът Лукас Салинас пък вече се похвали, че е парафирал. В последните дни тестове в Локо преминаха още Акиншила Акинеми, Олмес Гарсия, Клебер Луис и Кейо де Матос. Възможно е някой от тях също да стане играч на клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ