Нападател на Левски: Реално ли е да спечелим титлата?! Ако бием ЦСКА – да

Станислав Костов Милен Гамаков Славия Левски 9

Нападателят на Левски Станислав Костов твърди, че случващото се по високите етажи на клуба не се отразява на него и колегите му. Голмайсторът заяви, че за „сините“ много неща зависят от първия пролетен мач. А той е срещу ЦСКА-София. Двубоят е на 15 февруари, събота, от 14:45 часа на националния стадион.

„Няма никакви притеснения у нас от всичко случващо се около клуба. Ние, футболистите, дори не си говорим на тази тема. Концентрирани сме изцяло върху тренировъчния процес и върху това как отборът да израства и да върви нагоре. Така че играчите сме спокойни. Може би и защото сме на подготвителен лагер и сме далеч от България, но всичко е окей за момента“, заяви Костов пред Канал 3.

„Колко реално е да печелим титлата? Пет точки изоставане от Лудогорец са и много, и малко. Всичко зависи от първи ни мач. Имаме шансове, не можем да кажем, че Левски няма възможност да вземе титлата. Ще се постараем. Винаги съм казвал, че трябва да се абстрахираме от всичко, което се случва извън обора. Необходимо е ние вътре да сме едно семейство и да мислим само за всеки следващ мач. Когато трупаш победа след победа, всичко е окей“, допълни Костов.

Той сподели и очакванията си за битката с Лудогорец на четвъртфиналите за Купата на България. Мачът е на 5 март, четвъртък, от 19:00 часа на „Герена“. – Трябва да ги победим. На „Георги Аспарухов“ вече сме го правили. Много важна ще е помощта на публиката, дано стадионът е пълен. Имаме всички шансове да спечелим и да вземем купата. Всички се хвърлят здраво в този турнир, ние също ще го направим. Ще дадем най-доброто от себе си“, каза благоевградчанинът.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ