Слави Костов се закани отново на ЦСКА и обеща шампионски проблеми за Лудогорец

7 Dni Sport05.02.2020
Левски Славия (18) станислав костов

Звездата на Левски Станислав Костов даде интервю пред „Канал 3“. Нападателят е убеден, че „сините“ ще победят ЦСКА в предстоящото дерби между двата тима. Слави добави, че напрежението по високите етажи на клуба не влияе на играчите.

„Няма никакви притеснения. Ние дори не си говорим на тази тема. Концентрирани сме изцяло върху тренировките и върху израстването на отбора. Футболистите сме спокойни. За моменти всичко е добре.

Тези 5 точки от Лудогорец са и много, и малко. Всичко зависи от първия мач. Ако спечелим три точки, ще се борим. Имаме шансове за титлата. Левски винаги е бил в борбата за титлата. Трябва да се абстрахираме от това, което се случва извън клуба. Трябва да мислим за всеки следващ мач. Когато трупаш победа след победа, всичко е наред.

Трябва да победим Лудогорец на „Герена“. Правили сме го вече. Много е важна помощта от публиката. Мисля, че ще дадем най-доброто от себе си“, заяви Костов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ