Джони Велинов с много силни думи за бъдещето на Крушчич в ЦСКА и за… злобата левскарска

7 Dni Sport05.02.2020
георги велинов, димитър пенев, вилизар димитров

Легендата на ЦСКА Георги Велинов призова феновете да не бързат с крайните оценки за отбора.

„Хайде да не бързаме с изводите и анализите. Това, че в приятелските мачове играеш слабо, не означава, че така ще продължиш и в първенството. Знаете, че имам огромен стаж зад гърба ми. Навремето съм имал не един и два случая, когато с ЦСКА се проваляхме в контроли, но после записвахме серии от победи в истинските двубои. Сега се създава излишно напрежение. Даже се избързва с мненията за Милош Крушчич. Да бъде уволнен, да бъде отстранен и така нататък. Нека се изчака, нека се даде шанс на момчето. Освен това ни предстои дерби с Левски на 15 февруари и е ненужно да се вдига врява преди такъв мач“, препоръча Джони.

„Имаме реални шансове да спечелим купата. Жребият беше благосклонен към нас и ще играем с Ботев (Враца) на „Армията“. Това е чудесна възможност да победим и да се класираме за полуфиналите. Така че – да оставим Крушчич да работи. Ако той се провали, има кой да му посочи вратата. Говоря за шефовете, защото последната дума е тяхна“, реагира знаменитият вратар.

Той коментира и случващото се в Левски:

Сещам за тежкия период в ЦСКА преди време. Тогава левскарите показаха много злоба спрямо нас. Лошото е, че продължават да я показват. Аз обаче няма да им отговоря със злоба. Няма да им отговоря по начина, по който те го правят. Само ще ги посъветвам да не злорадстват толкова, защото един ден всичко това може да се стовари върху тях.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ