Как 63-годишният Божков е лидер на ОПГ за… изнасилвания, диви се МВР-министър

7 Dni Sport05.02.2020
васил божков

Как 63-годишен мъж като Васил Божков ще е лидер на Организирана престъпна група за изнасилвания, зачуди се в ефира на Би Ти Ви Емануил Йорданов, вътрешен министър в кабинета на Иван Костов. Той прогнозира, че подобни абсурдни квалификации ще помогнат на Божков да поиска убежище в ОАЕ.

Припомняме, че в момента Божков живее в луксозен хотел в Дубай, като му е отнет само международния паспорт от местните власти.

„Много хора се чудят в момента как след толкова години изведнъж на някой му е светнало под шапката, че Васил Божков е лидер на поредица от организирани престъпни групи“, коментира един от най-успешните МВР-министри Емануил Йорданов.

„Едно от условията за екстрадация от ОАЕ е да имаме ясно и коректно обвинение, което да е повдигнато срещу въпросното лице. А това, което видях ме потресе – организирана престъпна група за изнасилвания. За 32 години практика за първи път чувам такова нещо! Ако членовете на групата са на възрастта на Васил Божков – над 60 години, ефективността й ще да е много голяма… Бедно ми е въображението как се организира такава група“, пошегува се с прокуратурата Йорданов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ