Край с Манолев и още двама в Лудогорец! Шампионите с важен списък

7 Dni Sport05.02.2020
лудогорец

Българският шампион Лудогорец картотекира вратаря Владислав Стоянов за мачовете с Интер от 1/16-финалите в турнира Лига Европа. Първата среща е на 20 февруари от 19:55 часа в Разград. За сметка на Стоянов от групата на „орлите“ отпадна бразилският страж Ренан.

Стоянов се завърна в игра след 2.5 години отсъствие заради операции на коляното. В момента той е на подготовка с отбора в Турция.

Без картотека за мачовете с Интер е и Джоди Лукоки, който отказва да преподпише договор. Извън сметките са и Димо Бакалов и Станислав Манолев, който през лятото ще напусне.

Стоянов не е пазил в официален мач от равенството с Дунав, завършило на 18 март 2017 година. Вратарят получи тежка контузия на лагер с националния отбор на България, след което претърпя множество операции. Освен него с картотека за Интер са още двама български вратари – Пламен Илиев и Дамян Дамянов.

Единственото ново попълнение на Лудогорец през зимата Каули Оливейра също е в плановете на треньора Павел Върба за двубоите с „нерадзурите“. Според правилата 24 часа преди мачовете с Интер може да бъде направена една промяна в групата.

Групата на Лудогорец:

Вратари: Пламен Илиев, Владислав Стоянов, Дамян Дамянов (Лист Б).

Защитници: Антон Недялков, Сисиньо, Георги Терзиев, Талеб Тауата, Драгош Григоре, Джордан Икоко, Козмин Моци, Рафаел Форстър, Георги Вълчев (лист Б).

Полузащитници: Дан Битон, Абел Анисе, Светослав Дяков, Стефан Баджи, Каули Оливейра, Марселиньо, Иван Йорданов (Лист Б), Станислав Вълчев (Лист Б).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ