Трансферна бомба! Славия продаде играч в Белгия, Венци Стефанов се възмути от Дерменджиев

илвес тампере славия димитър велковски

Славия официално се раздели с бранителя Димитър Велковски. Столичният клуб продаде своя футболист в белгийския Серкъл Брюж. Играчът преди броени минути подписа контракт с новия си клуб. Любопитен факт е, че Серкъл Брюж е собственост на боса на френския гранд Монако – Димитрий Риболовлев. Двата отбора с в близки отношения, споделяйки един и същи благодетел и често се случват размени между футболисти.

Славия ще получи и трансферна сума за левия си краен защитник, който изигра 46 мача с екипа на „белите” и вкара два гола, подавайки за други девет попадения.

Отборът, който заема последното място в местната елитна Жупилер лига, се стяга да се бори за своето оцеляване, след като е 16-и с 11 точки, на седем зад 15-ия Оостенде.

Президентът на Славия – Венци Стефанов, остана доволен от трансфера, който „белите“ осъществиха на защитника Димитър Велковски в Белгия. Малко след като сключи сделката босът на „белите“ попита защо националният селекционер Георги Дерменджиев не гледа контролите на Славия.

„Доволен съм от трансфера на Димитър Велковски в Брюж. Славия ще прибере трансферна сума. Ние продаваме футболисти в Белгия, а Дерменджиев не иска да гледа контролите на нашия отбор“, заяви Стефанов пред Гонг.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ