Шефът на Ултрас Левски: Ако шефовете поискат, излизаме на протест, ние сме заложници на управлението

среща4

Председателят на Ултрас Левски Адриан Петров говори пред медиите след срещата в Министерски съвет. Още в началото той подчерта, че изказва лично менние на базата на това, което е видял и чул.

„Левски е политически заложник от 5-6 години – от триумвирата с неясна функция през Спас Русев и сегашната ситуация. На срещата попитах случайност ли са медийните изяви на Цеките и проектозаконът на Валери Симеонов. И няма ли да доведе до огромни загуби с искове към държавата. Беше ми отговорено, че най-вероятно е случайно ще се провери дали проектозаконът противоречи на конституцията. Как така е предложени преди да е порверено?, попита риторично шефът на Ултрас Левски.

Петров бе категоричен, че феновете трябва да протестират на стадиона.

„За първи път имаме собственик, който казва, че парите са негови и той ги дава. Голяма част става под формата на дарение и така не се утежнява финансовото положение в клуба. А пред Левски все още има опасност от фалит. На голяма част от левскарите ни омръзна да сме разменна монета в политическите игри. Лично аз подкрепям сегашното ръководство и начина му на управление. Дали ще има протести – топката е в полето на собственика на Левски и Министерски съвет. Аз смятам, че мястото на феновете е на стадиона – там може да протестираме“, обясни той.

„В този момент феновете не могат да издържат отбора. Може би след 5-10 години работа ще имаме силата да го направим. Но не става от днес за утре“, завърши той.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ