Хиндилян отсече: Моделът за управление на футбола в България е погрешен

среща1

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндилян бе един от представителите на „сините” фенове на срещата с Бойко Борисов, която се състоя тази сутрин. Той говори пред медиите след срещата и заяви, че на срещата е било предложено феновете да вземат акциите си.

„Присъстващите на срещата държавни мъже, според мен се съгласиха, че моделът по който се управлява футболът е погрешен. Изтекла е информация. Беше предложено да си вземем акциите. Общо взето така седят нещата“.

„Ще си помислим, не е първото подобно предложение. Спас Русев също ни каза да си вземем акциите“.

„Нещата, поставени по този начин, вкарват феновете на първа линия в тази игра. Обещания не е имало. Това нещо не зависи от министър-председателя, а от мажоритарния собственик. Под някаква форма Левски е стабилизиран в последната година. Този модел обаче не е устойчив, може да бъде разклатен всеки момент. Това е видно“.

„Премиерът ни показа доклада. Аз казах какво ни е било показано. Не става дума за вина кой е виновен. НКП ще си излезе със становище по въпроса“.

„Имаше левскари, които казаха, че трябва да се взимат крайни мерки на втората среща с Васил Божков. Това е факт. В последните 10 години ние сме притеснени за бъдещето на Левски“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ