Царско село продава звездите си до часове?! Спасов вече им търси заместници

Никола Спасов

Треньорът на Царско село Никола Спасов сподели, че до няколко дни ще стане ясно дали голямата звезда на тима Родни Антуи ще напусне. Нидерландецът изигра отличен есенен полусезон и привлече вниманието на доста клубове.

„Това беше втората ни контрола. Представянето беше по-лошо от първата, не бяхме достатъчно концентрирани и логично първото полувреме губехме в резултата. Беше закономерен резултат към онзи момент от срещата. На полувремето направихме забележки и корекции и бързината се вдигна.

Продължаваме да вкарваме, но и допускаме твърде много попадения. Два гола са твърде много. Новите играчи се представят нормално до момента. Играят с желание и за момента нямам забележки.

Защитници едва ли ще вземем нови. Най-вероятно ще вземем нападател и халф. Ако Родни Антуи напусне отбора ще трябва да вземем заместник. В момента има индикации, че подобен развой е възможен. До няколко дни ще се разбере. Уесли Ната категорично остава при нас за момента“, заяви Спасов пред „Гонг“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ