15.02. София ще се тресе! Феновете на Левски включиха ЦСКА в акция „Да подкрепим Васил Божков“

7 Dni Sport22.01.2020
Фенове Сектор Б Цска Левски 25

След откритата за журналисти част от днешната среща с Васил Божков, присъстващите фенове на Левски са били категорични, че са готови на всякакви позволени от закона действия, за да защитят интересите на любимия си клуб.

Това може да се изрази в протести преди и след двубои на Левски. И са посочили най-подходящия момент – първият мач за пролетния дял от шампионата с ЦСКА, йгенерира много по-висока от обичайната посещаемост, както и шествие с хиляди „сини“ фенове, което този път изглежда може да премине по малко по-различен начин.

Феновете на Левски са били категорични, че случващото си е целенасочена атака срещу любимия им клуб. Те са изразили недоумение как докато Васил Божков е бил собственик на фалиралото ЦСКА, никой не го е закачал. След като обаче пое вековниците и стабилизира клуба след десетилетие на мъки и тънене в задължения, изведнъж започнаха атаките по него и бизнеса му.

Именно заради това са били категорични, че атаките по Божков са умишлени и те ще защитят с всички позволени средства не корпоративните му и бизнес интереси, а своя любим клуб.

Въпреки някои по-остри и импулсивни изказвания, феновете са заявили, че ще изчакат срещата с Бойко Борисов. Едва след като чуят неговото становище, тогава ще се вземат крайни решения как да се процедира, за да се защитят интересите на Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ