Има ли проблеми в Ботев: Нови играчи за Ферарио Спасов не се предвиждат, а трима са…

7 Dni Sport22.01.2020
Ботев Пловдив, Ферарио Спасов

Ботев Пловдив продължава с двуразовите тренировки в Алания. Във вторник сутринта заниманието бе разделено на две части. В първата канарчетата бяха натоварени с физически упражнения с шейни. Втората част бе с топка, а треньорският щаб на жълто-черните наблегна на изчистване на грешките от контролата с Александрия, загубена тежко с 0:4.

Извън групата тренираха контузените Димитър Пиргов, Димитър Балинов и Александър Тонев, за които отново бяха предвидени бегови упражнения. Те ще пропуснат и днешната проверка на канарчетата, съобщава „Тема спорт“. Съперник е грузинският гранд Динамо Тбилиси.

Към пловдивчани се присъедини юношата Никола Илиев, който започна тренировки на пълни обороти с основната група, след като доскоро страдаше от травма.

Засега не се очертават нови попълнения при жълто-черните, като Ферарио Спасов ще продължи да разчита на групата, с която замина за Турция.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ