Акрапович решава поне половин дузина съдби след спаринг с македонци!

Локо Пловдив20

Треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович по всяка вероятност ще вземе окончателно решение за съдбата на каращите проби в тима още след днешната контрола срещу Академия Пандев (Струмица), намекнаха пред 7DniSport.bg от лагера . Проверката е насрочена за 16 часа на стадион „Искър“ в Самоков. Вчерашният спаринг на черно-белите срещу украинския ФК Олександрия се провали заради страшния порой в региона. Смърфовете се надяват, че днес природата няма да ги изненада неприятно и ще успеят да проведат контрола срещу Академия Пандев.

Групата на Локо Пд наброява поне 33 футболисти, като не е изключено в последния момент днес или в следващите дни в Говедарци да цъфнат още кандидати за договор с клуба.

Треньорът Бруно Акрапович тества куп играчи на от началото на лятната подготовка, включително и на все още течащия лагер в Говедарци и Боровец. Специалистът ще каже тежката си дума за евентуалното привличане на четирима хървати . Иван Църнов, Вилим Посинкович, Йосип Томашевич и Дуже Мръдеса. Последният все пак може да получи допълнителен шанс да се докаже пред Акрапович, защото не успя да го тества срещу Олександрия. Сънародниците му засега правят добро впечетлание на босненския специалист и изгледите са да им бъдат предложени договори, казаха още източниците ни. Идеята на Акрапович е до края на лагера в Говедарци да взе решение за тяхното привличане. Освен за хърватите, Бруно ще каже тежката си дума още и за аржентинеца Николас Канавесио и бразилеца Уирис Густаво. Гаучото имаше и здравословен проблем, заради който се беше върнал за лечение в Пловдив.

За утре е планувана контрола и срещу Миньор (Перник), но за почти всички играчи на проби решението на треньора ще бъде взето още тази вечер. За последния хърватин, който се присъедини към отбора, треньорът може да удължи периода му за доказване.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ