Вестникът на спонсор на армейците: Това ли бе края на Витаутас Черняускас в ЦСКА!?

7 Dni Sport23.09.2019
витаутас черняускас

Бразилският страж на ЦСКА Густаво Бусато е напът да измести окончателно Витаутас Черниаускас като избор №1 на вратата на червените.

28-годишният Бусато не е допуснал гол в трите мача, в които бе титуляр, а в същото време се представя на високо ниво и в тренировките, пише „Тема спорт“.

Неслучайно лично Люпко Петрович го похвали на няколко пъти. По всичко изглежда, че бразилският страж ще запази мястото си в стартовия състав и за гостуването на Берое в неделя от 20:30 часа.

Черниаускас бе титулярен вратар на ЦСКА малко повече от 2 сезона. Той застъпи на поста от третия кръг на сезон 2017/18, след като Георги Китанов допусна груба грешка при домакинство на Лудогорец, загубено с 0:1. Именно неумела намеса на Китанов доведе до единствения гол в срещата. Оттогава титуляр под рамката е Черниаускас.

В последните кръгове обаче Бусато бе предпочетен от Люпко и най-вероятно именно бразилецът ще стане новият №1 на вратата на ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ