Първа шампионска крачка за Левски! Петър Хубчев ще се мъчи срещу отбора, който създаде…Петър Хубчев

7 Dni Sport10.08.2019
левски-петър-хубчев2

Левски и Берое се изправят един срещу друг днес в късния двубой от програмата на ПърваЛига. „Сините“ ще бранят първата си позиция в шампионата срещу традиционно неудобен съперник. Именно заралии пък са отборът, с който Петър Хубчев постигна и най-големите си успехи досега като старши-треньор. Всичко това е предпоставка за мач с изключителна интрига на „Георги Аспарухов“.

Домакините ще опитат да се възползват максимално и преди директната битка в неделя между Лудогорец и ЦСКА, които са големите конкуренти на „сините“ за титлата в първенството.

Левски няма да разчит и  в този мач на вратаря Николай Михайлов, който бе повален от вирус, както и на защитника Янис Каргас. Добрата новина е завръщането в групата след продължително възстановяване на исландеца Холмар Ейолфсон. Бранителят едва ли ще започне като титуляр, като е по-вероятно до Нуно Рейш да застане Деян Иванов. Голяма сензация буди и включването на Филипе Нашименто, на който принципно се търси нов отбор.

Наставникът на Берое – Александър Томаш едва ли ще прави промени спрямо състава, победил Дунав (Русе) с 2:0 в миналия кръг. На вратата ще е Перниш, а пред него ще играят Бандаловски, Желев, Алкан и Александър Василев. Вътрешни халфове ще са Александър Цветков и Иван Минчев, а пред тях ще действа Охене. По лявото крило ще действа Бригидо, а отдясно – Педро Еуженио, който почти винаги успява да огорчи Левски. В атака Йосипович отново ще бъде предпочетен пред Мартин Камбуров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ