Селекцията на „Герена“ е в ход! Левски взима в бивш нападател на Интер?!

Павел колев Левски Лудогорец 2

Левски може да удари джакпота на гърба на Астра. Безпаричието, което удари румънците, може да прати една от звездите на тима на “Герена”. Клубът от Гюргево има финансови проблеми и бави заплатите на играчите си. Дори ръководството си призна открито, че изпитва трудности. Самият Алибек пък се забърка в скандал. Той поиска да напусне терена самоволно при загубата с 1:5 от ЧФР Клуж.

Денис има договор с Астра до 2021 година, но не крие, че може да си тръгне още през това лято. Той може да играе и като ляво крило. Осван това има зад гърба си престой в Интер. Италианският гранд го привлича още като юноша. Тимът от Милано го е преотстъпвал в Мехелен, Виторул и Болоня. През този сезон има 27 мача, 6 гола и 7 асистенции в различните турнири. Освен това има 9 мача и 1 гол за националния отбор на Румъния.

“Сините” вече демонстрираха интерес към двама играчи от румънското първенство. Това са италианците Матиа Монтини от Динамо (Букурещ) и Диего Фабрини от Ботошани. От “Герена” може да използват и като разменна монета Ривалдиньо, Нашименто и някой от останалите чужденци, които не се вписват в новата концепция на отбора.

“Меридиан мач”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ