ЦСКА с рекорд достоен за Гинес! Никой друг отбор не е правил това в рамките на 5 кръга

_49T1941

ЦСКА може да кандидат­ства за Гинес, след като в Първите 5 пролетни ма­ча на позицията ляв бек стар­тираха 5 различни футболисти! Досега там бяха използвани Бикел срещу Черно море, Ангел Лясков срещу Ботев Bp, Перейра срещу Левски и Стойчо Атанасов срещу Септември.

Португалецът Нуно Томаш стана петият, играл на тази позиция в дву­боя с Етър (3:1). Той се справи на прилич­но ниво, като не до­пусна сериозни грешки, но можеше да е по-активен в офанзивен план. То­маш започна да се включва в атака след почивката, но като цяло не носеше опасност. В дефанзивен план португалецът бе стабилен.

Очаква се в следващия кръг срещу Берое изпълнителят на левия бек да се дублира за първи път през пролетта. Именно Томаш ще стартира в тази зона, а за мястото зан­апред явно ще се конкурира с Же­ферсон. Брази­лецът потенциал­но ще се превърне в 6-ия ляв бек на ЦСКА през про­летта! Той обаче пропусна значи­телна част от подготовката и все още не е за­почнал да се го­тви на пълни обо­роти. Това създава отлични предпоставки в полза на То­маш да се наложи като избор №1 отляво.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ