Боби, веднага подай оставка и от БФС! Европа те осъди! Ти вече не си, ти беше!

борислав михайлов

Новината на годината за спортна България долетя преди малко. Елитът на футболна Европа свали доверието си от корумпираното управление на Борислав Михайлов и го изхвърлли от Изпълкома. Отреди му съдба клета, като тази на неговия гуру Мишел Платини, развенчан като финансов машинатор.

От днес нататък за Европа Борислав Михайлов БЕШЕ! Нормалният ход е след такъв провал, да хвърлиш веднага оставка. Преди и на последния конгрес кохортата на Боби домъкна Сульо и Пульо у нас, за да обясни, че УЕФА е зад Михайлов. Днес видяхме, че не е така. Оказва се, че Боби е избран с фалшиво асо. Като косата му! Време е тогава играта да бъде развалена. И да се почне отначало.

Навремето, когато БиБиСи хвана Иван Славков, той свика извънеден конгрес на БФС. И поиска вот на доверие. Не му го дадоха футболните хора, избраха си Боби. Днес е време Михайлов да покаже, че е наследил и още нещо от Батето, освен сутрешната му чашка.

Не само оставка, но и отказ от ново кандидатиране, са единственият полезен ход на Михайлов. Само така хората може да позабравят, че при него националният отбор удари историческо дъно, бе отгледано чудовището „Домусчиев“, черното тото приватизира Първа лига, а футболът ни е най-безперспективния колективен спорт у нас!

Боби Михайлов влзе в периода „ТОЙ БЕШЕ“. Има ще малко, за да реши, какво ще кажат хората! Дали „ТОЙ БЕШЕ ПИЧ“ или ще му сложат накрая оценка „ка“…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ