Славиша обяви масова чистка на „Герена“: Трябва да изгоня 13 играчи за 2 дни! Селекцията е до никъде, паля свещи за лиценза!

левски първа тренировка~03

Масова чистка на футболистите ще има в Левски през този зимен период. Клубът ще се раздели с 13 играчи, за да бъде редуцирана бройката от 40 на 27, каквото е желанието на Славиша Стоянович. Треньорът сам обяви, че групата му е прекалено голяма и знае за инерес към юноши на тима, но той няма да се лиши от услуите на много от тях.

„Имам 34 полеви състезатели и шестима вратари, а за лагера в Кипър искам да останали 24 полеви и трима вратари. За какво са ми 28 футболисти и да взимам още четирима, на които само да се плаща заплата?!  Селекцията зависи най-вече от финансите, но към момента не е свършено много от това, което искам. Дал съм списък с футболисти на ръководството.

С Мартин Райнов преговорите вървят, но трудно. Бандаловски и Божинов ги познавам от Партизан, но те просто си правят реклама на гърба на Левски“, каза наставникът на „сините“, който определи новия треньор на вратарите Димитър Иванков като голям левскар. Стоянович взе отношение и по темата с лиценза на клуба.

„Цяла година за това се бориш – да излезеш в Европа, да покажеш, че си конкурентен. Не мога да направя нищо друго освен да запаля свещ, да се помоля на Господ и да вярвам, че всичко ще е наред.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ