Николай Учиков призова феновете в залата, защото „втори път няма да има“

7 Dni Sport04.09.2018
6

„В първата контрола с Египет нещата ни се получиха. Бихме хубав сервис, посрещахме добре. Играхме много добре на блок и защита, което е много важно, така че подобряваме значително показателите“, заяви след срещата с Египет основният диагонал на държавния тим Николай Учиков.

„На прага сме на световното вече и мисля, че направихме добра подготовка. Имахме време и тук във Варна отделихме достатъчно време да тренираме, да изчистим някои грешки, които допускаме. Контролите със сигурност помагат да се доусъвършенстват някои неща още и мисля, че сме готови“, пожела си националът.

„Искрено се надявам да са пълни трибуните на мача с Финландия. Това е нещо, което като емоция мисля, че няма да може да се изпита втори път. Пожелавам си хората да са тук, да ни подкрепят, да успяваме да ги зарадваме максимално, да покажем нашата игра и се надявам на едно добро представяне!“, завърши Николай Учиков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ